Home > Wat doen we? > Kiezen van geschikte hond

Kiezen van geschikte hond

Kiezen van geschikte hond

Hoe doen we dat?

TWIJFEL je nog of je wel voor een hond zou kiezen? Wij helpen jullie duidelijkheid te bieden om zodoende de juiste beslissing te nemen.

Is de beslissing genomen? Ga je voor een (nieuwe) hond? Het kiezen ervan is een belangrijke beslissing die de komende jaren van je leven zal beïnvloeden. Of je nu overweegt om een hond uit het asiel te adopteren of een puppy van een gerenommeerde fokker te verwelkomen, professionele begeleiding is van essentieel belang.

Contacteer ons

Het juiste advies zal je helpen bij het selecteren van een hond die past bij je levensstijl, behoeften, gezinssamenstelling én budget. Wij geven je graag inzicht in het gedrag, de gezondheid  en de geschiedenis van een asielhond, of begeleiden je bij het kiezen van een ras dat past bij je leefomstandigheden  als je voor een hond kiest bij een goede fokker (geen broodfok dus).

We gaan samen met jullie op onderzoek, en stapsgewijs helpen we je om valkuilen en problemen te voorkomen, en zorgen we hierdoor voor een soepele overgang voor zowel jou, je metgezellen en je viervoeter. Het welzijn van de hond en jouw geluk zijn van het grootste belang, en professionele begeleiding is de sleutel tot het maken van een verantwoorde en goede keuze. Kortom, het is de eerste stap naar een langdurige en harmonieuze relatie met je nieuwe hond.

Contacteer ons

Onze andere diensten

Angst voor honden

Jammer genoeg is angst voor honden een veel voorkomend probleem...
Meer info

Coaching

Eigenlijk heb je hier twee coaches die aan het werk...
Meer info

Hondentaal begrijpen

Samen met één of meerdere van onze honden kunnen we...
Meer info

Uitlaat oppas

Zit je hond te lang alleen thuis? Wil je dat...
Meer info